Pages

Thursday, October 20

Malam jumaat


Psstt...psstt malam ni malam jumaat ....malam jumaat buat ape ye selalu?? hah... ni mesti fikir benda lain ni.Kantoi.Sila jangan kuningkan otak masing-masing ye...nak tanya awak-awak ni...yela awak yang tengah bace ni da baca yassin ke tadi.

Kan malam jumaat ni kita digalakkan baca yassin.Sebenarnya tak kisah la nak baca surah ape sekali pun sebab yassin tak semestinya wajib dibaca pada malam jumaat.Tapi at least kita baca, yassin juga sebahagian dari surah dalam Al-Quran.

Nak baca hari-hari tak terbuat kan...tapi kalau dapat buat baguslah.Daripada dok depan laptop mengadap Fb je...tak pun update blog tak sudah-sudah kan baik bace bukan lama pun sekejap je....hehe jangan mara ye.wink wink ^^


p/s  mengingatkan diri sendiri jugak.



9 comments:

khairul akmal bin azman said...

mlm jumaat gi masjid..
bace yassin!..


xpun pada yg da berumah tangga

waktu "ehem2" la

Pendamba Mawar said...

:) alhamdulillah

niesa said...

kay> amboi..amboi...amboi heheh

pm> syukur

noraauliyya said...

bagus2 .. mengingatkan..

azza hana said...

thank you..langsai sudah yasin pada malam ini.. =)

khaifaiz said...

baiklah

budak penjara said...

ak xde istri lagi la..so x pk bukan2 la sal mlm jumaat ni.hehe

Pendamba Mawar said...

niesa ditag http://pendambamawar.blogspot.com/2011/10/segment-jalinan-ukhwah-bersama-cik.html

Yatie Awang said...

akak tak buat apa2...nak tidur je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...