Pages

Sunday, October 9

Hadiah apa yang sesuai untuk lelaki?


Pening kelapa tak bila memikirkan hadiah ape yang sesuai nak bagi pada adik lelaki,abang,boyfriend atau tunang atau suami atau pun bapa???.Bila tiba hari istimewa mereka tak kiralah ulangtahun kelahiran mahu pun anniversary mesti kita nak hadiahkan sesuatu sebagai tanda sayang pada mereka-mereka ni....oh bertuahnye kamu LELAKI!!

So apa nak bagi pada mereka ni?

Jam tangan ...jam pun mahal tau, tak kan nak bagi kereta sejibik!!!bagi kereta mainan buleh ler tapi saya akan bagi ikut bajet  (^_*).Pada saya jam tangan da sinomin dengan mereka ni.Saya tak pakai jam tangan pun tak pe sebab saya pakai jam gantung hihihi.

Wallet...supaya mereka boleh isi duit dengan banyaknye dan belanja kite...miahahahha

Baju...yang ni kene tau saiz, kalau tak sia-sia je diorang tak pakai sebab tak muat kecik la.. besar la..pendek la...labuh la...

Tafsir Al-Quran atau lebih afdal Al-quran atau buku-buku agama...bukan nak perli tapi sama-sama akan dapat manfaatnya sebab kita yang memberi dapat pahala yang menerima jugak akan dapat pahala.Sama-sama mengingatkan tak salah kan...

Belanja makan...lelaki memang suka makan siapa setuju sila angkat tangan gaya usop wilcha heheheh....tapi kalau masakkan yang special untuk mereka itu lebih baik.Kalau yang bersuami mungkin sangat sesuai sebab orang kata nak tawan hati suami melalui masakan....betul tak?

i Pad @ i Pod @ i Phone @ iRon...wah kalau dapat salah satu daripada ni best tak...best tak....nak-nak yang last tu iRon a.k.a sterika..muahahahah




P/s Bapa saya kata hadiah tak penting
yang penting kita ingat dan selalu berdoa
tapi kalau nak bagi ape salahnye. (^_^)

3 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

slmt hari lahir utk bapak iya nes niesa..

awk ank yg sulong ke?

niesa said...

besday bapak sy da lepas raya pertama hr tu heheheh

sy anak tengah bkn sulong bukan bongsu tapi bernombor

Uchi kay-f @hmad said...

ooooo aarr baru sya tingat...

*aduh malunye pdhl ade komen aritu*

saya pun cume sipi2 tgh...hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...