Pages

Friday, September 16

Pengapit


First time in my life wahahaha....jadi pengapit......ape perasaannye ek nak jadi pengapit pestime pulak tu....ape nak buat...ape tugas pengapit nih....huhuhu malu pun ade.....ok tak payah nak gedik jadi pengapit je bukan jadi pengantin pun....buat2 biase sudah la...just duk je sebelah pengantin...ala2 PR pengantin ler...lap2 peluh ...bagi sokongan emosi (pengantin nervous)...payungkan pengantin....iring pengantin......kipas pengantin.......makan sekali dengan pengantin..dan jangan lupe bergambar dengan pengantin.

Sebenarnye ni pengalaman pertama jadi pengapit pada salah seorang kawan rapat aku,.nama die Farah Amelina.....manis orangnye....majlis ni da lama pun berlansung ...bulan 5 lepas...mula2 kene offer jadi pengapit tu wahh!!! tanjat boboi...terkejut la....takut pun ye malu pun ye tapi seronok hahahah
sebelum ni tak penah lagi mengepit sape2 so just terima je la sebab tak nak hampakan permintaan.
Alhamdulillah Farah ni sekarang tengah mengandung 4 bulan...... wah seronok kan....tahniah la kat die

Walaupun pestime tapi happy sangat......mase tu tertanye2 jugak ape nak buat ek lepas ni...masa atas pelamin tak dapat nak dilupakan hari tu memang panas sampai2 je pengantin kat pelamin aku pun kipas la tapi malangnye kipas tu patah hahahah... so tak berape nak kuat la aku mengipas....cian pengantin kepanasan...so dengan tak malunye aku suh cameraman yang kebetulan duk kat kipas pusing2 tu hala kipas kat kiteorang bole ek macam tu!!....nak buat macamne da berpeluh2....sambil2 kipas pengantin sempat jugak la aku kipas diri aku sendiri ....tak senonohnye perangai....^^



3 comments:

RinsyaRyc said...

hehe.. bestnye jadi pengapit... tak lama lgi nisala jadi pengantin, rin jadi pengapit.. kihkihkih


http://bulatmata.blogspot.com/

niesa said...

rin...one fine day....hehehhe...insyaALLAH

Uchi kay-f @hmad said...

iye2 pasni mesti turn cik niesa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...