Pages

Friday, September 9

Bila artis masuk wad...



Ok sume da tau kot seorang penyanyi wanita sebuah rancangan realiti masuk wad dipercayai pengsan kerana mengambil pil secara berlebihan....
macam2 cerita dengar dah tapi yang sebenar2 terjadi....?? ermmm.... tak boleh cerita kat sini...walau pun penyanyi/pelakon tu masuk kat hospital tempat aku keje..haa!!!!..hehehehe
sori sayang etika keje ....tak bole cite......bace paper je la tak pun tunggu melodi kalau diorang berjaya buat liputan.....omg!

mungkin dia ada masalah sendiri yang kita tak tahu so jangan judge seseorang tu dari luaran sahaja...dia pun manusia jugak....bezanya dia dikenali sebab public figure....
Tapi kita da dikurniakan akal dan fikiran sepatutnya tahu membezakan baik dan buruk sesuatu perkara....dan banyak cara boleh selesaikan masalah...

Sayanglah diri sendiri...... ingat orang yang kita sayang....jangan binasakan diri sendiri sebab nanti yang menanggung kesakitan diri sendiri jugak......

pada yang tak bace paper lagi ni berita semalam..... terpulang la nak nilai macam mana.....

http://www.bharian.com.my/articles/MarshaAFpengsantelanpilberlebihan/Article









4 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

oh si marsha londoh tu kan...

***keje dihukm lah ni..?

niesa said...

bkn HUKM .....bace betul2

Uchi kay-f @hmad said...

oh PPUM..surilah wahai cik niesa yg baek hati emm terima kasih,senyum bnyk2 taw!

niesa said...

;) wink2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...