Pages

Sunday, September 18

Bila orang mengandung mengidam.....

Ade orang mengidam nak makan Macd...bukan aku tapi farah yang tengah mengandung ni...pengantin yang aku kepit ni dulu...kata orang tua2 kalau orang mengidam nak makan itu ini turutkan je nanti kesian anak dalam kandungan...aku pun tak sampai hati...husband die da la jauh...huhuhu
nasib baik benda yang senang dicari yang die nak, buatnye nak yang susah dicari......macamane....??? 
tapi tak pe...anything for you.....my pleasure hihihi.

mula, ingat nak call delivery je tapi network busy.....mak aih....!! ramainye makan MacD malam2 nih....da jenuh dail tak dapat2.... silap2 boleh bengkak jari mendail je..^^^ hehehe....

last2 tunggu fara balik keje then drive to MacD Seksyen 14....dapat ler ape yang mak buyung ni nak makan....aku punye Mc chicken...ingat nak makan dabel cheese a.k.a kraby patty spongebob.....tapi tukar selera lah...
meh jemput makan..(^_^)



3 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

baeknye nurse ni...mmg kwn bff ke ni? awk tinggl dgn pn.farah ke?atau berjiran?

**cik niesa tak sihat iya,okeh get well soon,num air suam byk2 okeh<---ceh mcm doktor plak..opss

niesa said...

uchi esk2 bini awk mengidam cari tau jgn sekat2 tengah2 mlm pn kene jgk cian....

Mizz ErMa said...

sy suka ayam goreng McD~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...