Pages

Tuesday, November 1

November





Pejam celik...pejam celik...sekejap je da masuk bulan November bulan kesebelas.Permulaan tarikh yang cantik bagi bulan ni 1/11/11....buat tarikh nikah pun best jugak ni....Tapi sayang jatuh hari selasa....

Sekarang ni ramai yang tengah tercari-cari tarikh sesuai tak kisah la tunang ke ...nikah ke...silap-silap ada yang degil nak bersalin pada tarikh yang cantik ni....sape kata tak boleh buat...zaman sekarang ni macam-macam boleh...tapi kalau da nak bersalin jugak nasib la kan....Bulan November ni sangat la sesuai sebab banyak tarikh yang cantik...hari ni kalau tak sempat tak pe ade lagi....

11/11/11

20/11/2011


Perlu ke ada tarikh-tarikh yang cantik ni untuk tunang, nikah atau event sebagainya??

  • mestilah sebab bukan senang nak jumpa tarikh macam ni


  • ada value


  • senang nak ingat...tapi kalau lupe jugak tak tau la melainkan nyanyuk...miahahah


  • boleh masuk paper nanti sebab kawin ramai-ramai tak pun jadi wedding of the year macam tahun lepas macam die ni....tu pun kalau orang kenal....hehe






  • last sekali suke suki la nak buat tarikh macam ni kan...kan..kan...wink..wink..^^



p/s hari ni tak ada ape-ape yang menarik jadi 
pada saya tapi hati ni tak sabar-sabar 
nak balik jumpa parent dan yang best 
dapat balik cuti raya haji lepas 3tahun tak beraya fuhhh.....






7 comments:

khaifaiz said...

tak sabar juga nak balik ni...

khaifaiz said...

tak sabar juga nak balik ni...

Pendamba Mawar said...

2.11?hahaha

RinsyaRyc said...

<----nak kawen 12 12 2012.. eh? kompem x dpt.. huhu

Yatie Awang said...

kalau tarikh unik, memang mudah kita ingatkan...silap hari bulan, boleh lupa hahahhaha....

aimie amalina said...

awwwww
tarikh ni susah sekali nak keluar kan
hehehehe

Uchi kay-f @hmad said...

slmt berari raye cik nes yg baek ati..!

ahakz jgn lupe tgk tayar kete.........opss!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...