Pages

Wednesday, November 2

wordless wednesday # 3: Rindu pada dua orang insan ni....






mak yang menelefon tapi abah yang mengingatkan untuk telefon.
hampir dua bulan tak balik rumah ibarat 2tahun lamanya.
maaflah abah mak....nani kerja susah dapat cuti.bukan tak nak balik.
nantikan kepulangan anakmu ini ye.....huhu crying (+_+) >>>macam jauh nau je kl-melaka.




6 comments:

Yatie Awang said...

InsyaAllah...nanti raya balikkan

niesa said...

akhirnya kak sy dpt jgk beraya...

Pendamba Mawar said...

cuti balik la..:))

Uchi kay-f @hmad said...

raye aji nnti balik iye cik nani...hihihi..^-*

"life is beutiful if you are willing to see it"......<---opss sori pinjam ayat kamu..


ps:-amboi2...bersara iya..kite jatuh sakit sbnrnya..tu yg sepi..skrg dah sihat wal afiat,terima kasih ingat jugak kat kite ni iya..

"sstu yg dilakukan tanpe pengetahuan sesiapa nikmatnya lebih.." <---ini yg sdg di usahakan..

pss:-buat kamu agr sentiasa ceria & sila updated blog kamu iye..huhuhu...

niesa said...

uchi is back...

ooo kamu tak sihat ke sorilah tak tahu....aik lepas besday jatuh sakit macammane nih....

kalau sy tak update tu maknanya sy sibuk keje balik da penat...huhuhu

tp akn teruskan....

Uchi kay-f @hmad said...

hurm itulah nes,mata sy kena radiasi ...

well skrg kena pntg klu hdp pc ...

sya akn up to date blog nes ni..cewahh...^-*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...