Pages

Tuesday, November 22

Tahniah Skuad Harimau Muda...Tahniah Malaysia...I Love Malaysia....


Assalammualaikum

hai semua...

Dah lama tak update....almaklong la tak sihat...tapi dalam tak sihat tu semalam layan jugak bola tengok pasukan Harimau Muda menentang Indonesia untuk merebut pingat emas.Katanya ini pingat yang sangat-sangat dinantikan. Ibu segala pingat.Apa yang ada kalau jadi juara Sukan Sea tapi kalah pingat emas dalam perlawanan bola?....kihkihkih

Tahniah untuk Skuad Harimau Muda di bawah pimpinan coach nya Ong Kim Swee.Ni la baru betul dikatakan harimau membaham garuda.kalau garuda nak baham harimau tak logik lerr kot...

Walau pun separuh masa pertama seri 1-1 tapi skuad harimau muda bertahan sehinggalah pada masa penentuan dan menang dengan penalti 4-3.

tahniah sekali lagi go Malaysia go go go....Aummm...



gembira mereka ni lepas gol terakhir...


p/s penyokong Malaysia walau pun minoriti di stadium bung karno
 tapi majoriti di Malaysia tak kiralah di kedai mamak...kedai mak...rumah...dan dimana2...cayalah...

tiba-tiba jadi patriotik pulak...elelele



4 comments:

diana said...

malaysia boleh!!

reenapple said...

yeah.. terbaik la!!!=)

Yatie Awang said...

semalam akak tengok dengan suspen sekali hahahha...tapi ada masanya sakit hati jugak, apa2 pun Alhamdulillah...menang

niesa said...

macam nak gugur je jantung ....tunggu bila malaysia nak menang...walaupun diasak sehingga ada yang cedera tapi akhirnya kemenangan milik malaysia...indonesia boleh cuba lagi...jangan emo sangat sampai bus penyokong malaysia pun nak dikepung2.berapa la sangat penyokong malaysia yang datang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...