Pages

Thursday, December 15

Kuali suke suki #1 : Sambal sotong

Assalammualaikum

hai...hai..hai.....

Dah masak?...belum lagi!! tak tahu nak masak ape....masak sambal sotong pun sedap jugak kan...tapi yang alergi sotong tu jemput tengok je lah...hehe**
sebenarnya tetibe je rindu nak pung pang pung pang kat dapur almaklong la duduk bujang ni makanya beli tapau je la...
masak sambal sotong ni pun masa balik rumak mak ari tu....



da siap .....jemput makan....




p/s resepi tak yah la kite bukan masterchef pun...campak2 je tibe-tibe jadi...kikiki



12 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

uik blog suda lainlah cik nes..

aik mkn sotong sambal je ke?,sayur xder?

Azlan Hasan said...

alamak..sy tak makan seafood tapi nampak cam sedap..hehehe

Regards,
-Strider-

Yatie Awang said...

sedap ni, family akak suka tapi akak tak makan sotong

diana said...

sambal udang menu akak hari ni..

MeeRole said...

Smbal sotong kgemaran ku...nak tnye,dah brpnye ke blom?wakakaka..mlawak je..

KaK LimAh Si SupiR said...

kaklimah msk ayam j hr ni..sedey mkn sorg2 :(

khaifaiz said...

sotong? alergic la plak... alergic kalu x dpt makan, mulut keluar buih..

niesa said...

uchi>>a'ah rumah baru...cat pun caru...

azlan>> klu mcmtu jemput tengok je la...hihi

kak yatie>>jemput makan kak

kak diana>>sambal udang feberet jgk tu...sedap2...post kat saya sket...kesian sy bujang nih...

mee role>> dan dan kegemaran ye (^_^)

kak limah>> sy pun makan sensorg tak bestnye...

khaifaiz>>hahah sampai sawan ek...

[PCL] said...

salam, resipi yg campak2 tu la sedapp...suka la sambal sotong ..ummph !!

RinsyaRyc said...

ohoho.. ai suke sngt dngan seafood .. >_<

Blog bintik-2 da.. wuwuw.. cantik >_<

khairul akmal bin azman said...

tgk cam peds jew??

sdap x?

aimie amalina said...

awwwww
sambal totoooong mmg pujaaan hattiiiii
^_____________^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...