Pages

Monday, August 29

Selamat Hari Raya

Alhamdulillah, esk Hari Raya...and hari ni jugak last day berbuka kat wad berbekalkan rendang yang mak bagi.....

pastu bila terdengar takbir raye sahdunye....sedih la pulak hati...touchingnyee....rase nak menangis.....nilah kali ke2 beraya kat wad selama 3 tahun berkerja.....memang pernah da beraya kat wad tapi hati ni belum cukup kental lagi....mesti nak menangis....

Sebenarnya malam raya dan raya pertama feeling die terlebih....pastu ok je...bole maintain lagi...Tapi nak buat macam mane da tugas....

Seronok dapat kumpul ramai2 time sekarang ni...masak ramai2....kemas rumah ramai2...penat ramai2 tido ramai2 macam askar kene tembak ......pendek kata sume ramai2...hihihi

ok la tak nak la cite yang sedih2 asik nak nangis je tak rock la....chill sikit
meh kite layan lagu raye... ni moden sket asik dengar lagu raya dulu2 je kan....




cakap pasal bunga api, sebenarnye benda ni bukanlah bahaya sangat kalau nak banding dengan mercun...tapi disebabkan main benda ni la kain batik aku koyak .......

hai!!!da besar2 pon nak main....yela kan teman anak2 buah main....diorang takut nak main so mak teh die yang main sampai koyak kain....ape kes!!!

main bunga api ni selamat lagi bagi aku tapi, kalau nak suruh main mercun sorry la....tak nak la mengulang sejarah macam dulu mercun roket meletup bawah kereta kat jalan raya pulak tu...luckly kereta tu tak ade ape2 fuhhh...

So, pada yang suke suki main mercun tu ingat2 la....elok seronok beraye kang tak pasal2 beraya sekali kat wad....putus jari la putus tangan la.....errkkk!!!!ade ke yang sampai putus tangan.....???








2 comments:

Sunah Sakura said...

raya kat wad??? napeee??? nurse ek?

niesa said...

sbb sy keje kat wad lorr.....yep misi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...