Pages

Friday, August 26

Alhamdulillah selamat sampai rumah walaupun hujan sangat2 lebat sepanjang perjalanan balik...dalam hati berdebar2 ...takut je nak drive ujan2 ni...lebat sangat sampai tak nampak jalan huhuhu mencabarnye.....walaupun tak dapat cuti raye tapi balik la jugak sebelum raye, at least terubat jugak la hati ni nak merasa bahang kehangatan beraye....next week da on duty...hurmmm...

Tapi, sebelum nak balik tadi sampai2 kat kete no plat kete tercabut.Haishhh...... geram betol.Sape punye keje nih...busuk betul la perangai kamu....kite da la nak jalan jauh no plat tercabut pulak....ape nak buat nih!!....termangu2....terkedu2....terpingu2....kejap......hahahahah
lantak la kalau jumpe en polis, kene tahan suh en polis tolong pasangkan hehehehh...... jangan saman saye yek...

So nak tak nak jalan je la....teruskan perjalanan....nasib baik time ni tak jem lagi...tapi macam biase la KL kalau tak banyak kete bukan KL namenye...sampai tol Sg Besi da mula hujan....mak ai lobatnye....aku pun memandula dengan penuh berhati2 dan berhemah macam nak amik exam JPJ dulu.....tak pe la biar lambat asal selamat.....janji selamat sampai.Walaupun hujan lebat tapi ade la jugak sesetengahnye bawak laju nak2 bus....bahaya betul...kot iye pon nak sampai on time jangan la sampai nak bahayakan orang lain....huhuhu...


So, kepada yang nak balik beraye berhati2 la kat jalan raye...drive safely....







4 comments:

RinsyaRyc said...

hati2 salu... Berkhidmat untuk negara ^^

niesa said...

awk pun same ye cik rin....selamat beraye

RinsyaRyc said...

nak balik.. yeay..

(rasanya tak online ntuk masa sminggu tdekatnih.. Hihihi.. Raya ^^)

niesa said...

rin be carefull selamat blk kg

blog pun ade cuti raye yek hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...