Pages

Monday, August 29

Rendang untuk saye

Hari ni last puase.....esok baru nak raye.....biasenye juadah untuk raye macam biase rendang,sambal basah,lodeh,ketupat dll masak malam raye.....dan selalu orang kate hari last puase hari membantai...apekah?????

Tapi disebabkan aku tak dapat beraye ...disebabkan aku kene balik KL hari ni....dan disebabkan mak tak sampai hati tengok aku menangis di pagi raye sebab tak dapat makan rendang.

So, dengan penuh kasih sayang mak buat rendang untuk aku sampai kene berjage kul 2 pagi.....cian mak...aku buat pe??? tolong tumis2 sikit je pastu mata da tak tahan pi tidoq...yela nak balik KL pagi2 kalau tak nanti jem...

jem!!!! propa je lebih....on the way ke KL tak de nye jem...hihihihi.... 
Anyway, thanks to my supermak sebab susah2 je bekalkan rendang.....I love u lah... ngeee....



ermmm sedapnye...tak leh makan lagi...puase



3 comments:

RinsyaRyc said...

waa.. cantiknya blog (*wink*wink*)... Hihihi..

rendangtu post p S'wak keyh..

niesa said...

blk serawak ke cik rin...

Uchi kay-f @hmad said...

rendang tok ke tue?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...