Pages

Tuesday, January 24

Terukir di bintang....tak mungkin hilang cintaku padamu...


hai..(^_^)

meh dengar single terbaru yuna...Terukir di bintang....first time dengar OMG dah jatuh cinta dengan lagu...lain daripada yang lain....bila dengar terasa berada di paris pulak...ngee...^^

yuna selalu keluarkan lagu yang sukar dijangka...unpridict....unsangkarable hahaha perosak bahasa betul la...well she is superb...kreatif menghasilkan lagu...lagu yang mudah dan ringan...cuma korang tak kan boleh nyanyi sebijik macam yuna je...suara lain dari lain tak boleh di copy2....

lagu ni ala2 classic ...tapi memang best....

so layan...


sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
terukir di bintang....
tak mungkin hilang cintaku pada mu....lalalalalala


peace


9 comments:

Yatie Awang said...

akak kalau yuna kurang minat bukan tak minat..tapi kalau untuk layan sekali sekala ok lah

niesa said...

sy layan je kak asal kena dgn jiwa...wah gitu...

gedek! said...

uncel pon minat yuna tahu... tengok entyr khas untok yuna ni...

http://www.blogbeginsatforty.com/2011/09/september-26-2011.html

S H I T E Q said...

sameeee. minat lagu ni gak. layan2

Azlan Hasan said...

nie lagu yang yuna advertise sebelum kuar dulu ek..yang mintak penonton carikan tajuk tu ek..hehehe

Regards,
-Strider-

KaK LimAh Si SupiR said...

kdg2 layan gak lagu yuna ni :P

Mishter Izwän said...

yuna mmg terbaik, dyer mmg pndai main ngan muzik, tuh pasal lagu2 dyer lain dr yg lain and kami2 yg nk cover lagu dyer pun susah

Uchi kay-f @hmad said...

wah cik ness..ade ape2 ke?pewittttttt...

niesa said...

hihi......nating2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...