Pages

Wednesday, February 1

Apple besar

Assalammualaikum

selamat petang semua

memandangkan hari ni cuti so pergilah jalan2 kat mid valley....ermm selalu kalau cuti paking penuh tapi ni banyak kosong pulak...opss lupe...ni kan awal bulan...gaji bulan lepas pun masuk awal sangat ...jadi maybe ramai yang tengah berjimat kot...nak tunggu gaji bulan 2 lambek lagi fuhhh.....(-_-)

dah jalan2 bosan la pulak...sebab tak ada ape yang menarik sekarang ni.
petang2 ni teringin nak makan apple besar...beli 2 ketul je untuk sendiri makan...beli banyak2 membazir pulak....

apple besar ni sedap kalau minum dengan coffee panas....ermm ape ke jadahnya makan apple dengan kopi kan...yela......yang saya maksudkan apple besar tu ni ha....



donut big apple




perisa tak ingat dah sebab panjang sangat namenye tapi kedua-duanya ada coklat sebab saya suke coklat...yang satu tu ade walnut....yang lagi satu tu yang tengah die ade coklat tu dikelilingi milo.....yummy...
jemput mam semua....tapi makan makanan korang sendiri la...ngee...(^_^)

peace


1 comment:

cek tUn said...

huhu...okey sangat suka donut BIG APPLE niehh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...