Pages

Wednesday, May 16

Hari Guru

Assalammualaikum.

kepada cikgu BM yang tak mengeluh tanda latihan karangan sendiri saya tanpa bayaran
kepada cikgu KH yang bagi kayu baru untuk projek KH FOC ok korang ade?? sebab saya da menjahanamkan kayu saya
kepada cikgu MATH and ADD MATH yang beri tusyen free kat saya
kepada cikgu BIO, KIMIA, dan FIZIK yang tak penah marah saya walaupun eksperimen saya tak terror
kepada ustaz yang hensem...semangat saya nak belajar heheh...
kepada cikgu sejarah yang penah cubit saya sebab tak siap homework
kepada ustazah yang penah denda saya berdiri luar kelas sebab tak bawa buku dan rotan saya sebab tak pergi solat kat surau sekolah ...ermm dah abes waktu sekolah saya blk lah ustajah umah saya dekat je hehehe...amboi menjawab ye...kecepek!!huhuhu sakit tanganku...padan muka aku^^
kepada cikgu goegrafi yang pernah denda saya satu kelas turun naik tangga sebab kelas macam kucing beranak
kepada cikgu BI yang penah marah saya sebab speaking berrabox...haha
kepada cikgu PJ yang suruh bersukan sampai saya maintain slim...hahaha propa je kau jemah...eh betul la tak berubah ok...muahahah..
tak kiralah cikgu mengajar ape tak kiralah cikgu penah denda saya atau menyokong saya...tak lupa juga lecturer saya di uitm dan tutor di kolej jururawat PPUM yang penah tersinggung dengan kenakalan batch saya sampai ada yang menitiskan air mata hanya satu sahaja TERIMA KASIH banyak2. Jasamu dikenang selalu. Kerana anda inilah saya hari ini. SELAMAT HARI GURU.Guru inovatif melonjakkan tranformasi pendidikan negara.

1 comment:

khaifaiz said...

dulu aku paling suka dengan cikgu sejarah... sebab dia cantik... hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...