Pages

Sunday, June 17

Fun Run Team Malaysia....go for gold yeahhh

Assalammualaikum

wahh lame bebenornye tak mengupdate....almaklonglah sejak menjak ni kemalasan mengupdate membelenggu diri ini waahahaha....blogwalking....bace entry orang masih lagi rajin....jadi silent reader la pulak kan.

Hari ni best sangat-sangat sebab saya masuk Fun Run...haa ni nak men"support" atlet-atlet Malaysia yang pergi London nanti untuk Olimpik....ade yang pergi ke....siapa yang pergi sila angkat kaki hahaha...best kan best kan....** wink wink....best la...kalau kita tak support siape lagi nak support kan...kan..kann..

tapi saya pilih 3km je...nak lari 7km pancit pulak nanti....dari yang kecik sampai warga emas sume lari...agak tercabar lah tengok budak kecik konsisten lari saya pulak jalan...ape lagi lari la....malu...malu...tapi disebabkan dah lame tak berlari berkejaran seindah bunga di taman haha menyanyi pulak...lari dan jalan je lah...aduhai penatnyooo.....fuhhh basah ketiak

bila nak sampai garisan penamat hujan la pulak....lebat pulak tu, abes den basuh kuyup....
yang penting sampai je dapat gold medal....no 1 sampai .....(hahaha propa sume orang dapat kot medal yang same kikiki)                                                      


medal and certificate...name tulis sendirik 



hahaha...



gemuruh suara jadi bangsa berjaya 
gemuruh perkasa bawah satu bendera
nama kita bina
seluruh benua rasa bangga
genggam amanat wira
julang panji Malaysia

   

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...