Pages

Tuesday, March 27

finally dapat jugak...fuhhh

Assalammualaikum

lamenya tak menghupdate belog ni fuhh...shuu...shuu...bersawang dah...
Sebenarnya saya rasa happy gila-gila...ha..nak tau sebab ape ...sebabnya dapat beli shawl shasmeen dari Radiusite...perghh lame tunggu tu ...bebulan-bulan.Minggu lepas die update memang tunggu je depan laptop...tunggu punye tunggu...punye tunggu tak ade lagi so ingatkan tak ade sekali lewat 20 min tengok blog radiusite ALL SOLD OUT...omg..omg..

tapi send jugak lah order form dengan harapan dapat lah order sekali check email...huhuhu menghampakan tak dapek ...sebab semua sudah habis...sedih jap...hanya mampu tengok je la belog radiusite.
tapi esok nya sesaje tengok email terkejut beruk haha...dapat order yahuuu....sebab ada backout buyer....memang rezeki lah...

best ke shawl radiusite nih?...meh nak jawab ...memang lah sangat best...gojes...dan cantik gile...walaupun ade yang kata harga agak mahal.Well memang lah tudung ni manik dijahit sendiri...sape yang rajin jahit manik-manik segala kan...so memang kena dengan harga lah kan...

nak tengok macam mane tudung yang menjadi rebutan ramai nih...

*******
taraa....



cantik kan..kan..kan..saya pilih kaler off white.bentuknya semi bulat atau half moon shape.Shawl ni sangat sesuai dipakai untuk dinner ke...function2 ker...dan lagi gojes kalau dijadikan veil....

jadi kalau nak dapatkan shawl cantik mantik ni sile lah bw blog radiusite ...tapi kalau die nak update tu duduk la depan laptop standby betul2 kalau tak melepas sebab shawl ni macam pisang goreng panas....

hahah mood happy gile akhirnya dapat jugak...wuahahahahah...

peace

6 comments:

Niza Romli said...

brp harga nya tu? eceh..tetap nk tau :D

Yatie Awang said...

cantik, tapi akak ni tak suka yang bermanik2..

Munnafendy said...

akak, bg la link nye... =)

niesa said...

kak niza>harganya brbaloi la kak..ramai menunggu cepat je sold out radiusite ni ade keluar tv baru2 ni kat tv9

kak yatie>cantik kan heheh

munafendy> http://www.radiusite.com/

Mia Adriana said...

berapa harganya nisa?

niesa said...

rm89 cik mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...